Regular fiction

Fictie die ik schrijf die niet onder Science fiction valt en ook niet onder Non-fictie.

Niet roken

Een opvallende man stapt een treinstel binnen. Bij een aantal mensen roept dit herinneringen op aan iemand uit het verleden die hen gewetenloos verbonden heeft.

Lees: Niet roken

Tokyo Tokyo

Terwijl Wim weg is om iets te begraven belt Fredo aan bij diens vrouw. In het holst van de nacht komt het tot een confrontatie.

Lees: Tokyo Tokyo

Vlinders

Marguerite heeft aan minnaars nooit gebrek gehad. Maar ze heeft ook een zoon, die ze al jaren niet meer heeft gezien. Nu, midden tijdens het Vichy regime wordt ze door twee minnaars tegelijk voor het blok gezet.

Lees: Vlinders

Valentijn

Twee schoolkinderen op 14 februari. En een gedicht van Yeats.

Lees: Valentijn

Te laat

In zijn Londonse appartement wacht de business tycoon tot zijn chauffeur voorrijdt. Hij overpeinst de recente gebeurtenissen, niet alles is van een leien dakje gegaan. Misschien is het nog niet te laat.

Lees: Te laat

Tony Soprano

James Gandolfini, de acteur die Tony Soprano speelde overleed 19 juni 2013. Ik ben gelijk ‘The Sopranos’ opnieuw gaan bekijken en schreef dit (alternatieve?) einde.

Lees: Tony Soprano

Kist

Een topmodel bevindt zich plotseling op een harde kist met een kont als op een kerkbank. Als dat maar goed ging.

Lees: Kist

Het Waldorf Astoria op 16 april 1957

Vanuit het perspectief van de Duchess of Windsor beleven we het bezoek, met het doel een portretfoto te maken, van beroemd (mode) fotograaf Richard Avedon aan haar en haar man op 16 april 1957.

Lees: Het Waldorf Astoria op 16 april 1957

Koop mijn boek!

Mijn Science Fiction novelle ‘Tijd met mijn buurman’ is te koop als e-book en als paperback. Te bestellen bij de lokale boekhandel en bol.com.
Meer weten.